Woonwinkel Enschede

In het filiaal in Enschede vind je 2400 m2 aan woontrends. Met merken zoals Dutchbone, Eleonora en PTMD collection proberen wij een uniek assortiment samen te stellen voor jullie als klant. Door de vele leveranciers die wij (exclusief) vertegenwoordigen, hebben wij veel artikelen in verschillende stijlen. Dit heeft een ruime keuze aan meubelen en accessoires als resultaat.

Bij ons kan je terecht van het begin tot het eind van het traject. Of je nou accessoires op social media hebt gezien en die bij ons wilt komen bekijken of aankopen, of als je een nieuw huis hebt gekocht en niet weet hoe je de ruimte moet inrichten en daarom graag een beroep doet op onze stylistes die jou met veel passie zullen begeleiden in het realiseren van jouw droom interieur. Bij WOON & SLAAP Enschede kan het allemaal.

Sinds kort heeft ook Enschede, net als ons filiaal in Almelo, een indoor Shop in Shop formule. Deze Shop is Shop XL Store is nog in de start fase, maar doet qua assortiment niet onder voor Almelo. Van geweldige boxsprings tot de mooiste accessoires. Alles is te vinden onder één dak, van geschenk tot compleet interieur. Kijk voor meer informatie eens op www.shopinshopxlstore.nl.

Al nieuwsgierig geworden naar al het moois wat WOON & SLAAP Enschede te bieden heeft? Breng ons gerust een bezoek en laat je inspireren!

Is het niet geweldig dat je geadviseerd wordt over het interieur dat het beste bij jou past, vóórdat je daadwerkelijk een ruimte aanpakt? Bij Woon&Slaap nemen we je graag mee in het realiseren van de perfecte indeling van jouw woonruimte met onze 3D-software. Tevens is het mogelijk om een Totaal Advies aan te vragen. Alles wat onze stylisten nodig hebben is een plattegrond van desbetreffende ruimte en een inzicht in jouw persoonlijke wensen en zij doen de rest! Van het geven van tips en delen van ideeën vooraf, naar hulp bij eventuele meubels, vloeren of kleuren op de muur, tot bijpassende accessoires die zij zélf bij je thuis komen afstylen.

Het is gratis, dus klik hieronder en neem vrijblijvend een kijkje of meld je aan!

In ons filiaal in Enschede vind je tevens een concept waar wij erg trots op zijn. Langs de gehele zij-/achterkant bevindt zich namelijk Shop in Shop XL Store. Waar zich inmiddels 4 shops hebben gevestigd, ieder met een breed assortiment, staan er mooie en grootse samenwerkingen op het punt zich te ontplooien.
Wat kan je nu al bij ons kunt vinden:

  • Verlichting
  • Accessoires – kaarsen, wanddecoratie, sierkussens enz.
  • Bedden – boxsprings, matrassen, bedtextiel

Kortom, neem ook eens een kijkje bij Shop in Shop XL StoreVan geschenk tot compleet interieur!

Bekijk ook de rest van onze website eens en laat je inspireren!