Ook project inrichting is ons vak!

We hebben alle producten in huis om ook de zakelijke markt te bedienen!
kantoren / restaurant / modelwoningen / kerken / kantines /
vakantieparken / zorgorganisaties / verhuurbedrijven
Door ervaring ons vakgebied!

DOOR ERVARING EN ONZE FABRIKANTEN | samen sterk!

WOON & SLAAP heeft een bestaansrecht van 14 jaar in zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Hierdoor heeft WOON & SLAAP een groot netwerk opgebouwd bij zowel leveranciers als de klantenkring. Groei en ervaring zijn hierin de belangrijkste bouwstenen in hoe WOON & SLAAP projecten oplevert!

  • Design en Stijl – een specifieke stijl kan uw bedrijfsuitstraling benadrukken!

  • Prijs en kwaliteit – we streven naar de beste kwaliteit – prijs verhouding!

  • Functionaliteit – gebruiksgemak is een belangrijk uitgangspunt!

Persoonlijk contact is erg belangrijk, op deze manier kunnen we u als persoon  en uw organisatie wat beter leren kennen. Met deze kennis kunnen we u als klant beter adviseren in een informele setting onder het genot van een kopje koffie. Voor de zakelijke markt hanteren wij andere inkoopcondities.
Vraag vrijblijvend naar uw inkoopvoordeel.

EEN AANTAL VAN ONZE ZAKELIJKE KLANTEN

ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in zorg, welbevinden, wonen en behandeling in Twente en Salland.
Voor meer informatie kijk op www.zorgaccent.nl

Aveleijn faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis.
Ons uitgebreide zorgaanbod is afgestemd op de individuele ondersteuningsbehoeften van mensen. Vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid benaderen wij onze cliënten met een brede blik, en hechten wij veel waarde aan hun levensverhaal, netwerk, drijfveren en toekomstidealen. Wij combineren passie en professionaliteit om cliënten te ondersteunen in het vinden en ervaren van betekenis.
Voor meer informatie kijk op www.aveleijn.nl

Beter Wonen is in 1914 gestart met het verhuren van woningen. Wij zijn dus al meer dan 100 jaar actief. U staat als (toekomstige) huurder bij ons voorop. Wij handelen altijd vanuit betrokkenheid, resultaat- en klantgerichtheid. Uw stem is belangrijk voor ons: wij werken dan ook graag in samenwerking met bewoners, gemeenten en partners in de wijk.
De missie van Beter Wonen ís beter wonen. Om dit kort toe te lichten:
Beter Wonen staat voor goed en betaalbaar wonen in vitale buurten van Almelo voor mensen die hier zelf niet in kunnen voorzien. Om dit te kunnen bereiken werken we actief samen met betrokken bewoners en maatschappelijke partners.
Voor meer informatie kijk op www.beterwonen.nl

TAVEERNE ’T WETSHUYS ALMELO In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenalle, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een lekkere kop koffie op het terras of een goede maaltijd met vrienden. Taveerne ’t Wetshuys was in 1691 een stadsmonument en diende als rechtszaal en raadhuis van Almelo. Nu, ruim 300 jaar later, is het een gezellig eetcafé waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In de tussentijd diende het prachtige pand als politiebureau en verkeershuis. U kunt bij Taveerne ’t Wetshuys terecht voor een kop koffie met gebak, een tosti of uitgebreide lunch, een goede maaltijd, of een gezellige borrel. Ook voor een intiem diner bent u bij ons aan het goede adres. Naast het restaurant beschikken we over een overdekt terras. De bovenverdieping van de taveerne, de plek waar vroeger magistraten vergaderden, is hiervoor de plek bij uitstek. Met prachtige uitkijk over het plein van Almelo en bij een knisperende openhaard, kunt u hier ultiem genieten.
Voor meer informatie kijk op www.wetshuys.nl

THE SKY IS THE LIMIT?
BIJ ONS IS NIETS TE GEK
Westerhuis Verhuur Twente is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland in de verhuursector. Door haar jarenlange ervaring en knowhow heeft zij een grote naam opgebouwd in heel Nederland.
Wij kunnen u een totaalpakket bieden als u iets te vieren heeft met uw bedrijf of als u uw belangrijkste zakenrelaties eens een verrassing wilt bezorgen. Van begin tot eind zullen wij uw evenement verzorgen. Wij nemen vooraf zorgvuldig uw specifieke wensen met u door en verwerken deze tot een compleet plan.
Voor meer informatie kijk op www.westerhuisverhuurtwente.nl

Als de best verkopende makelaars van Almelo weten wij als geen ander wat nodig is voor de verkoop van je huis. Kamphuis Makelaars is scherp, vernieuwend en innovatief. Onze uitgekiende verkoopstrategie zorgt ervoor dat je woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste prijs. Bel ons als dit is wat je zoekt.
Voor meer informatie kijk op www.kamphuismakelaars.nl

Advocaten van Mulder van Geel uit Almelo houden van ondernemen, het zit in hun bloed.
Het team van Mulder van Geel advocaten uit Almelo richt zich op de advisering van ondernemers en particulieren op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt om u te voorzien van snelle en deskundige rechtshulp. Het streven naar een werkbare oplossing voor een juridisch probleem of geschil vormt bij ons steeds het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie www.muldervangeel.nl

Van der Hel advocaten Almelo & Enschede
PERSOONLIJK & JURIDISCH
Wanneer u behoefte heeft aan juridische bijstand dan staan onze ervaren juristen u daarin graag ter zijde.
Voor meer informatie kijk op www.vanderheladvocaten.nl

Ter Braak Willems is een notariskantoor dat met u meedenkt. Wij adviseren u over uw juridische vraagstukken. Of u nu een huis koopt, gaat samenwonen of uit elkaar gaat, kinderen krijgt of een onderneming start, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bekijken samen met u wat de beste juridische constructie is die bij uw situatie past.
De belastingdienst of uw kinderen:
Omdat wij niet alleen juridische, maar ook fiscale kennis in huis hebben, letten wij nadrukkelijk op de fiscale gevolgen van uw keuzes. Wij adviseren u bij het beheren van uw vermogen, bij estate planning, bij erven en schenken.
Ondernemers:
Ondernemers willen zich bezig houden met ondernemen. Dat begrijpen wij. Wij zorgen voor de juridische en fiscale zaken en regelen het voor u. Of het nu gaat om het starten of het overdragen van uw onderneming, bij ons bent u aan het juiste adres.
Ter Braak Willems heeft twee vestigingen, Almelo en Nijverdal. Op ons kantoor werken 2 notarissen, 2 kandidaat-notarissen samen met een team enthousiaste medewerkers. Voor meer informatie kijk op www.terbraakwillems.nl

Genieten in ‘t hart van West-Friesland
Allereerst stellen wij ons aan u voor, wij zijn Christiaan en Coco Joost en runnen sinds 2000 dit recreatiepark in ‘t hart van West-Friesland, dat onze (schoon)vader in 1971 heeft opgezet. U vindt bij ons veel volwassen groenpartijen, hagen, bomenrijen en tevens een schitterende visvijver (karpervijver). Het recreatiepark wordt omringd door uniek vaar- en viswater en geeft door de vele begroeiingen een bosrijke gevoel. Bij ons kunt u genieten in alle rust en met veel privacy.
Samen met onze medewerkers verzorgen we een prettig verblijf voor u!
Het bungalowpark is direct gelegen aan recreatiemeer “De Grote Vliet“ te Wervershoof. Jachthaven Medemblik en recreatiegebied “De Vooroever “ bevinden zich vlak nabij het vakantiepark. Ons prachtige vakantiepark is voorzien van vele faciliteiten waar u kunt: karpervissen in de eigen karpervijver, spelen op de speelweide, een boot huren of lekker ontspannen in eetcafé ’t hartje. Trekt u er liever op uit? Een veelal geboekte attractie is de historische driehoek Enkhuizen – Medemblik – Hoorn.
Voor meer informatie kijk op www.recreatieparkdegrootevliet.nl

De Open Hof is een gemeente die behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en die haar eigen plek in Rijssen heeft. Mensen met verschillende achtergronden vinden bij ons onderdak. We zijn een open gemeente waar we omzien naar elkaar, waar ruimte is voor de menselijke maat en waar we elkaar met respect tegemoet treden ook als we verschillend over zaken denken.
Voor meer informatie kijk op www.openhof-rijssen.nl

Baas metaal in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht metaalbedrijf voor o.a de klantspecifieke producten voor machine-, apparatenbouw, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie. De opgebouwde expertise en geavanceerde apparatuur zetten we graag in om voor onze opdrachtgevers snel en vakkundig hoogwaardige producten te ontwerpen en te bouwen. Desgewenst kunnen wij uw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling. Baas Metaal kan dus voor u het gehele traject van productontwikkeling tot en met productie, assemblage en aflevering verzorgen maar uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een deel hiervan zoals o.a lasersnijden, robotlassen, plaatwerk en zetwerk.
Voor meer informatie kijk op www.baas-metaal.nl

Een kleine weergave van de diversiteit van doelgroepen die Woon & Slaap bedient. Heeft u ook ideeën om uw inrichting te veranderen, laat ons u helpen bij deze positieve ontwikkelen.Met uw wensen en onze deskundigheid, zorgen we samen voor het onderscheidende vermogen in uw branche.

website-header-logo

WOON & SLAAP Nieuws

Wij houden u hier op de hoogte van de nieuwste tips en trends op woongebied!.

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!