Projectinrichting

Woon & Slaap voorziet in alle wensen om ook de zakelijke markt te bedienen. Onze stylistes kunnen met hun expertise en de vele mogelijkheden van onze leveranciers ook op zakelijk gebied voor je klaar staan. De diversiteit in de zakelijke markt is eindeloos en daagt ons uit om voor ieder bedrijf een passend en onderscheidend interieur te vinden.
Ben jij namens jouw bedrijf op zoek naar een nieuw interieur? We helpen je graag!

Business projecten
Bekijk hieronder enkele voor- en na foto’s van de projecten die we voor een aantal prachtige bedrijven hebben mogen doen.

Ervaring
Met ruim 15 jaar aan ervaring in de zakelijke markt, is Woon & Slaap een gevestigde naam als het gaat om projectinrichting. We hebben een groot netwerk opgebouwd bij zowel leveranciers als onze klantenkring. Groei en ervaring zijn belangrijke bouwstenen en maakt dat we de afgelopen jaren al tal van zakelijke klanten hebben mogen verblijden.

Zie hier enkele business projecten

WOON&SLAAP heeft ook een aantal samenwerkingen. Zo ook met Team Sanders Makelaars. Onze stylistes hebben onlangs een koophuis ingericht. Het huis stond al enige tijd te koop sinds deze een flinke verbouwing ondergaan had. Soms hebben mogelijke kopers een beter inzicht nodig om te zien wat voor mogelijkheden een huis biedt. Wij hebben de woonkamer voorzien van meubels en accessoires. Toch hebben we het minimalistisch gehouden. Het doel was om de ruimte te accentueren en niet om deze te overschaduwen.
Bekijk hier de voor en na foto’s.

In Almelo is The Oriënt Express een heel begrip. Hier kan je heerlijk vertoeven onder het genot van een hapje of een drankje. Een tijd geleden onderging deze een hele metamorfose. De basis was gelegd door de eigenaar zelf. Tot hij vastliep en hulp inschakelde van WOON&SLAAP. Onze stylistes gingen aan de slag met het huidige en voegden tevens wat nieuwe dingen toe. Een chique sfeer werd gecreëerd door het gebruik van luxe stoffen en materialen, zoals velours en gouden accenten. Het thema ‘Jungle’ werd subtiel door getrokken in de kleine details zoals accessoires en kleur gebruik.
Wij kunnen niet wachten om hier heerlijk te gaan eten!

Eén van onze laatste projecten is Businesscentre de Aa. De wens van de klant was dat er een intieme gezamenlijke kantine/keukenruimte zou komen, waar alle gevestigde bedrijven in alle rust toch gezellig kunnen samen komen. Ook zijn de loungehoeken in elke individuele kantoorruimte voorzien van meubels door WOON&SLAAP.
Laat je inspireren!

Urban Business Building, oftewel UBB is een project waar we toch wel erg trots op zijn. Een kantoorgebouw met een aantal panden, waarin meerdere bedrijven zich kunnen vestigen. Zij vroegen ons de complete brasserie onder handen te nemen. Zo hebben wij voor hen een unieke bank ontworpen, waarbij iedereen gezamenlijk en toch apart kan zitten bij de lunch. Less is hier definitely more!
Bekijk de foto’s van zowel de brasserie als enkele kantoorruimtes die WOON & SLAAP heeft ingericht.

Hier rechts zie je een before & after van de kantoorruimte van ReclameTotaal. De ruimte moest beschikken over een bureau waar aan gewerkt kan worden. Ook werd er gevraagd een plek te creëren waar klanten kunnen worden ontvangen en waar zij tevens goed kunnen meekijken op een scherm naar de voor hun ontworpen designs.
SWIPE de pijl van links naar rechts.

Een tijd geleden werden wij gevraagd om salon d’Ogé in te richten. De kappersstoelen waren al aanwezig. Verder mocht WOON & SLAAP alles verzorgen. Van etalage voorziening tot wachtruimte voor de klanten. Onze stylistes hebben niet alleen in grote lijnen ingericht, maar ook sfeer weten te creëren door middel van accessoires.
Hier zie je het eind resultaat!

DOOR ERVARING EN ONZE FABRIKANTEN | samen sterk

WOON & SLAAP heeft een bestaansrecht van 14 jaar in zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Hierdoor heeft WOON & SLAAP een groot netwerk opgebouwd bij zowel leveranciers als de klantenkring. Groei en ervaring zijn hierin de belangrijkste bouwstenen in hoe WOON & SLAAP projecten oplevert!

 • Design en Stijl – een specifieke stijl kan jouw bedrijfsuitstraling benadrukken!

 • Prijs en kwaliteit – we streven naar de beste kwaliteit – prijs verhouding!

 • Functionaliteit – gebruiksgemak is een belangrijk uitgangspunt!

Persoonlijk contact is erg belangrijk. Zo kunnen we jou als persoon en jouw organisatie het beste leren kennen. Met deze kennis kunnen we jou als klant beter adviseren in een informele setting onder het genot van een kop koffie.
Voor de zakelijke markt hanteren wij andere inkoopcondities. Vraag vrijblijvend naar jouw voordeel!

Maak een afspraak

  NOG EEN AANTAL VAN ONZE ZAKELIJKE KLANTEN

  ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in zorg, welbevinden, wonen en behandeling in Twente en Salland.
  Voor meer informatie kijk op www.zorgaccent.nl

  Aveleijn faciliteert een leven vol betekenis voor mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Een leven waarin zij van betekenis zijn door een bijdrage vanuit volwaardig burgerschap. Maar ook een leven waarin zij betekenis ervaren door te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Eigen keuzes, eigen kracht en eigen mogelijkheden vormen daarbij steeds de basis.
  Ons uitgebreide zorgaanbod is afgestemd op de individuele ondersteuningsbehoeften van mensen. Vanuit gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid benaderen wij onze cliënten met een brede blik en hechten wij veel waarde aan hun levensverhaal, netwerk, drijfveren en toekomstidealen. Wij combineren passie en professionaliteit om cliënten te ondersteunen in het vinden en ervaren van betekenis.
  Voor meer informatie kijk op www.aveleijn.nl

  Beter Wonen is in 1914 gestart met het verhuren van woningen. Zij zijn dus al meer dan 100 jaar actief. Hier staat de (toekomstige) huurder voorop. Zij handelen altijd vanuit betrokkenheid, resultaat- en klantgerichtheid. De stem van de huurder is belangrijk voor hen: zij werken dan ook graag in samenwerking met bewoners, gemeenten en partners in de wijk.
  De missie van Beter Wonen ís beter wonen. Om dit kort toe te lichten:
  Beter Wonen staat voor goed en betaalbaar wonen in vitale buurten van Almelo voor mensen die hier zelf niet in kunnen voorzien. Om dit te kunnen bereiken werken ze actief samen met betrokken bewoners en maatschappelijke partners.
  Voor meer informatie kijk op www.beterwonen.nl

  TAVEERNE ’T WETSHUYS ALMELO In het stadshart van Almelo, vlakbij de bossen van de Gravenalle, ligt Taveerne ’t Wetshuys. De ideale locatie voor een lekkere kop koffie op het terras of een goede maaltijd met vrienden. Taveerne ’t Wetshuys was in 1691 een stadsmonument en diende als rechtszaal en raadhuis van Almelo. Nu, ruim 300 jaar later, is het een gezellig eetcafé waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In de tussentijd diende het prachtige pand als politiebureau en verkeershuis. Je kunt bij Taveerne ’t Wetshuys terecht voor een kop koffie met gebak, een tosti of uitgebreide lunch, een goede maaltijd, of een gezellige borrel. Ook voor een intiem diner ben je bij hen aan het goede adres. Naast het restaurant beschikken ze over een overdekt terras. De bovenverdieping van de taveerne, de plek waar vroeger magistraten vergaderden, is hiervoor de plek bij uitstek. Met prachtige uitkijk over het plein van Almelo en bij een knisperende openhaard, kan je hier ultiem genieten.
  Voor meer informatie kijk op www.wetshuys.nl

  THE SKY IS THE LIMIT?
  HIER IS NIETS TE GEK
  Westerhuis Verhuur Twente is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland in de verhuursector. Door haar jarenlange ervaring en knowhow heeft zij een grote naam opgebouwd in heel Nederland.
  Zij kunnen je een totaalpakket bieden als je iets te vieren hebt met jouw bedrijf of als je je belangrijkste zakenrelaties eens een verrassing wilt bezorgen. Van begin tot eind zullen zij jouw evenement verzorgen. Ze nemen vooraf zorgvuldig de specifieke wensen met je door en verwerken deze tot een compleet plan.
  Voor meer informatie kijk op www.westerhuisverhuurtwente.nl

  Als de best verkopende makelaars van Almelo weten zij als geen ander wat nodig is voor de verkoop van je huis. Kamphuis Makelaars is scherp, vernieuwend en innovatief. Onze uitgekiende verkoopstrategie zorgt ervoor dat je woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste prijs. Bel ze gerust als dit is wat je zoekt!
  Voor meer informatie kijk op www.kamphuismakelaars.nl

  Advocaten van Mulder van Geel uit Almelo houden van ondernemen, het zit in hun bloed.
  Het team van Mulder van Geel advocaten uit Almelo richt zich op de advisering van ondernemers en particulieren op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt om je te voorzien van snelle en deskundige rechtshulp. Het streven naar een werkbare oplossing voor een juridisch probleem of geschil vormt bij ons steeds het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie www.muldervangeel.nl

  Van der Hel advocaten Almelo & Enschede
  PERSOONLIJK & JURIDISCH
  Wanneer je behoefte hebt aan juridische bijstand dan staan deze ervaren juristen je daarin graag ter zijde.
  Voor meer informatie kijk op www.vanderheladvocaten.nl

  Ter Braak Willems is een notariskantoor dat met je meedenkt. Zij adviseren je over jouw juridische vraagstukken. Of je nu een huis koopt, gaat samenwonen of uit elkaar gaat, kinderen krijgt of een onderneming start, bij hen ben je aan het juiste adres. Zij bekijken samen met jullie wat de beste juridische constructie is die bij jullie situatie past.
  Ter Braak Willems heeft twee vestigingen, Almelo en Nijverdal. Op deze kantoren werken 2 notarissen, 2 kandidaat-notarissen samen met een team enthousiaste medewerkers. Voor meer informatie kijk op www.terbraakwillems.nl

  Genieten in ’t hart van West-Friesland
  Christiaan en Coco Joost en runnen sinds 2000 dit recreatiepark in ‘t hart van West-Friesland, dat hun (schoon)vader in 1971 heeft opgezet. Jevindt bij hen veel volwassen groenpartijen, hagen, bomenrijen en tevens een schitterende visvijver (karpervijver). Het recreatiepark wordt omringd door uniek vaar- en viswater en geeft door de vele begroeiingen een bosrijke gevoel. Hier kun je genieten in alle rust en met veel privacy.
  Het bungalowpark is direct gelegen aan recreatiemeer “De Grote Vliet“ te Wervershoof. Jachthaven Medemblik en recreatiegebied “De Vooroever “ bevinden zich vlak nabij het vakantiepark. Dit prachtige vakantiepark is voorzien van vele faciliteiten waar je kunt: karpervissen in de eigen karpervijver, spelen op de speelweide, een boot huren of lekker ontspannen in eetcafé ’t hartje. Trek je er liever op uit? Een veelal geboekte attractie is de historische driehoek Enkhuizen – Medemblik – Hoorn.
  Voor meer informatie kijk op www.recreatieparkdegrootevliet.nl

  De Open Hof is een gemeente die behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland en die haar eigen plek in Rijssen heeft. Mensen met verschillende achtergronden vinden bij ons onderdak. Ze zijn een open gemeente waar ze omzien naar elkaar, waar ruimte is voor de menselijke maat en waar ze elkaar met respect tegemoet treden ook als we verschillend over zaken denken.
  Voor meer informatie kijk op www.openhof-rijssen.nl

  Baas metaal in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht metaalbedrijf voor o.a de klantspecifieke producten voor machine-, apparatenbouw, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie. De opgebouwde expertise en geavanceerde apparatuur zetten ze graag in om voor opdrachtgevers snel en vakkundig hoogwaardige producten te ontwerpen en te bouwen. Desgewenst kunnen zij jouw producten voorzien van een oppervlaktebehandeling. Baas Metaal kan dus het gehele traject van productontwikkeling tot en met productie, assemblage en aflevering verzorgen maar uiteraard kan je ze ook inschakelen voor een deel hiervan zoals o.a lasersnijden, robotlassen, plaatwerk en zetwerk.
  Voor meer informatie kijk op www.baas-metaal.nl

  Een kleine weergave van de diversiteit van doelgroepen die WOON & SLAAP bedient. Heb je zelf ook ideeën om van inrichting te veranderen, laat ons helpen bij deze positieve ontwikkelen. Met jouw wensen en onze deskundigheid, zorgen we samen voor het onderscheidende vermogen in jouw branche.