Vrijblijvend Interieur advies aan huis – Almelo & Enschede

Wil je graag jouw woonkamer opfrissen, ben je misschien toe aan iets nieuws in huis, of zoek je meubels voor jouw nieuwbouwwoning? Onze interieur adviseurs komen graag bij je op bezoek om jouw woonwensen te bespreken.
Laat je adviseren aan huis door één van de stylisten van WOON & SLAAP.

Gespecialiseerd advies van onze topstylisten

Is het niet geweldig dat je geadviseerd wordt over het interieur dat het beste bij jou past, voordat je daadwerkelijk een ruimte aanpakt? Naast het bepalen van de sfeer kunnen wij je ook helpen met de praktische vraagstukken:

  • Past dit formaat eettafel wel in de keuken?
  • Vult de bank de woonkamer wel genoeg op, of is een andere opstelling beter?
  • Matcht de uitgezochte tafel qua kleur of stijl wel bij de rest van mijn interieur?

Dit zijn allemaal vragen waar onze stylisten samen met jullie graag antwoord op geven. Bij je thuis, in de ruimte waar het om gaat realiseren wij de perfecte indeling van jouw huis-, slaap- of woonkamer. Dit doen we graag op locatie, om jou als klant zo optimaal mogelijk te adviseren.

Uiteraard is deze dienst geheel gratis, maak dus snel een afspraak via het contactformulier. Na het invullen van het contactformulier nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen met een styliste. De afspraak zal ongeveer twee uur duren. Vraag het dus nu aan en dan zien we je snel!

Onze specialisten staan voor jullie klaar

Onze stylistes hebben al honderden mensen mogen helpen met het realiseren van hun wensen en dat doen zij met veel passie en plezier. Via het contactformulier maak ook jij makkelijk een persoonlijke afspraak met één van onze stylistes. Wij willen namelijk graag zeker weten dat iemand uitgebreid de tijd voor je heeft. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Neus rustig rond in onze winkel, bekijk welke mogelijkheden die wij kunnenbieden, zodat we je woonwensen kunnen realiseren.

Maak nu een afspraak