Woon & Slaap beschikt over een zeer uitgebreide collectie zitmeubelen die we voor iedere doelgroep passend op maat kunnen laten maken. Of je nou op zoek bent naar een bank waar je lekker op kunt hangen, of een fauteuil met een minder diepe zitting voor een actieve houding en meer ondersteuning, we hebben het allemaal! Het belangrijkste is het comfort, dus uitproberen en proefzitten is een must. Daarom zijn onze zitmeubelen niet in een webshop te bestellen, maar nodigen we je uit om te komen testen in onze showroom in Almelo of Enschede.
Wanneer je de perfecte bank of fauteuil gevonden hebt, gaan we samen op zoek naar een passende uitvoering, stof of leersoort. Er is tegenwoordig ontzettend veel keus, dus voor ieder wat wils! Onze stylisten helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing.

Kom langs in onze showroom
Nieuwsgierig geworden naar onze collectie banken en fauteuils en de ontelbare mogelijkheden die Woon & Slaap te bieden heeft? Kom dan naar onze showroom in Almelo of Enschede. Hier kun je onder het genot van een kop koffie of thee jouw nieuwe zitmeubelen uittesten en samenstellen.