Zitmeubelen in Enschede & Almelo

Voor elk wat wils! Door onze uitgebreide collectie zitmeubelen zit er volgens ons voor elke doelgroep een passende zitmeubel tussen! Of je nou op zoek bent naar een bank waar je lekker op kunt hangen of toch een fauteuil met een minder diepe zitting voor een actievere houding en meer steun in de rug, we hebben het allemaal! Een zitmeubel zit voor iedereen weer anders, daarom zijn wij van mening dat het uitproberen en proef zitten van de heerlijke zitmeubelen in onze woonwinkel in Enschede of Almelo een must is. Onze zitmeubelen zijn daarom niet te bestellen in een webshop. Er zijn simpelweg teveel mogelijkheden in uitvoeringen, stoffen en leersoorten.

Van de grove en fijne weefstoffen tot de leatherlook stoffen, maar ook van 100% leder tot een prachtige mengleder. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit bij ons in de collectie. Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn al onze stoffen getest op hun slijtweerstand (slijtvastheid) en kleurechtheid. Uiteindelijk hebben wij onze stoffen ingedeeld in gebruiksklassen van licht tot zeer intensief gebruik. De stoffen die in de zeer intensieve gebruiksklasse zijn ingedeeld, kunnen dagelijkse vele uren intensief worden gebruikt zonder enige gebruikssporen. De kleurechtheid wordt ingedeeld van een voldoende tot zeer goed. Meubelstoffen in de klasse ‘zeer goed’ zijn ontzettend goed bestand tegen kunst- en daglicht en redelijk goed bestand tegen zonlicht.

Kom langs in één van onze winkels

Bent jij ook zo nieuwsgierig geworden naar onze hele collectie banken en stoffen? Kom dan naar één van onze vestigingen in Enschede of Almelo. Hier kun je onder het genot van een kop koffie of thee onze collectie bekijken en proberen! Daarnaast zijn we heel transparant wie onze leverancierspartners zijn. Juist om jou in het voortraject nog meer te voorzien van de bestelmogelijkheden bij WOON & SLAAP. Betrouwbaarheid is ons uitgaanspunt! Daarom laten wij je graag meekijken op een aantal websites van onze fabrikanten naar nog meer prachtige collectie. Wil je zien hoe de nieuwe zitmeubelen eruit zien
Bezoek de websites en laat je inspireren! Heb je twijfels over hoe je een kamer wilt gaan inrichten? Maak dan gebruik van ons interieuradvies op onze locatie in Enschede of Almelo.