vloeren-woon-en-slaap-e1524141877870.png

Styling-afspraak

Wilt u tijdens uw zoektocht naar meubelen graag persoonlijk worden geholpen door één van onze stylistes? Vraag dan nu volledig vrijblijvende styling-afspraak aan via het onderstaande contactformulier. Onze stylistes adviseren u graag!

Vloeren Enschede en Almelo

Woon en Slaap is dé vloerenspecialist. Wij hebben twee locaties en hebben al veel klanten in Almelo en Enschede mogen adviseren.
Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor de vloer. Woon&Slaap speelt daarop in met een breed assortiment vloerbedekking en onderzoekt voortdurend de trends op de markt. Om zoveel mogelijk klanten te kunnen voorzien van hun droomvloer zijn wij dealer van verschillende leveranciers van:
  • PVC
  • Parket
  • Tapijt
  • Laminaat

Wij vinden het als woonwinkel erg belangrijk dat de vloeren in een goede prijs kwaliteitsverhouding zitten en daarom zijn wij dealers van o.a. Gelasta, Beautifloor en Hinterseer parket. Stuk voor stuk leveranciers die staan voor kwaliteit. Over het algemeen richten onze leveranciers zich op het lage- tot middensegment. Uiteraard zitten er ook verschillende vloeren bij in het hoog-segment wanneer dit gewenst wordt. Wij wijzen je graag de weg naar juiste vloerbedekking. Neem gerust een kijkje op de websites van een van onze leveranciers.

www.hinterseerparket.nl
www.gelasta.nl
www.beautifloor.nl

VANAF € 14,95 per m2
VANAF € 13,95 per m2
VANAF € 9,95 per m2
VANAF € 11,95 per m2
VANAF € 8,95 per m2

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!

Woon en Slaap Almelo

Bezoek nu onze sfeervolle woonwinkel aan de Woonboulevard 28 in Almelo en laat je inspireren.

Woon en Slaap Enschede

Bezoek onze woonwinkel aan het Schuttersveld 20 op het Woonplein in Enschede.

Gratis 3D Interieur advies

Maak een afspraak voor gratis 3D interieur advies.
Maak een afspraak