Onderhoud
Bij Woon & Slaap vind je alles voor een compleet interieur en om alles zo lang mogelijk mooi te houden, bieden we bijpassende onderhoudsproducten. Ze zorgen ervoor dat vlekken niet intrekken of materialen minder snel beschadigen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een verzekering van 5 jaar af te sluiten voor je nieuwe meubelen.

Kom langs in onze showroom
Nieuwsgierig geworden naar onze onderhoudsproducten? Kom dan naar onze showroom in Almelo of Enschede. Onze medewerkers adviseren je graag hoe deze onderhoudsproducten gebruikt moeten worden.

Textiel is een veelzijdig en warm materiaal, waaraan je met enige zorg en aandacht, langdurig plezier beleeft.

Deze set bevat twee gespecialiseerde producten voor het optimaal beschermen en reinigen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen.

De verzorgingsset bevat:

– 500ml Textile Protector

– Reinigingswashand

– 500ml Textile Cleantex

– Doek

Leder is een natuurproduct met een mooie en luxe uitstraling. Om je leder mooi en in topconditie te houden, heb je een uitstekende keuze gemaakt met de Leather Care Kit.

Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling.

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml flacon Leather Care & Protect

– 250 ml flacon Natural Leather Cleaner

– Doek

LET OP! Deze set niet gebruiken op geschuurd/geborsteld leder, zoals nubuck en suède.

Microleder is een veelzijdig en aangenaam materiaal, waaraan je met enige zorg en aandacht, langdurig plezier beleeft. De Microfiber Leather Care Kit bevat 2 gespecialiseerde producten voor het optimaal reinigen en beschermen van nieuwe en gebruikte meubelen.

De verzorgingsset bevat:

– 500 ml Microfiber Leather Protector

– 500 ml Microfiber Leather Cleaner

– Reinigingswashand

– Doek

Leatherlook is praktisch materiaal met een goede bescherming tegen indringen van vocht en vuil. Om leatherlook mooi en schoon te houden,is de Leatherlook Care Kit een uitstekende keuze.

Deze unieke set bevat een effectief en veilig verzorgingsproduct dat in één behandeling je leatherlook reinigt, opfrist en verzorgt.

De verzorgingsset bevat:

– 150 ml flacon Leatherlook Clean & Care

– Doek

– Double Action Sponge*

GEBRUIKSAANWIJZING DOUBLE ACTION SPONS:

De oranje zijde van de spons gebruik je bij normale reiniging. De wit-grijze zijde gebruik je bij zware vervulling of moeilijke vlekken.

Geschuurd, geborsteld of veloursachtig leder is een robuuste en natuurlijke ledersoort met een mooie en warme uitstraling.  Om je leder mooi en schoon te houden, is de Leather Care Kit for Brushed Leather een uitstekende keuze.

Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie en vuil.

De verzorgingsset bevat:

– 500ml spuitbus Leather Protector

– 500ml Vintage Lotion

– Nubuckspons

Gewaxt en geolied leder is een natuurproduct met een mooie, luxe uitstraling. Om je leder mooi en in topconditie te houden, is de Leather Care Kit for Waxed & Oiled Leather een uitstekende keuze.

Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van je leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie, vuil en UV-straling.

De verzorgingsset bevat:

-150 ml flacon Natural Leather Wax & Oil

– 150 ml flacon Natural Leather Cleaner

– Doek

Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om je houten meubel(en) in topconditie te houden is de Wood Care Kit een uitstekende keuze. Deze set bevat een effectieve reiniger en een verzorgingsproduct speciaal voor houten meubelen met een matte laklaag.

Deze unieke set reinigt, verzorgt en biedt extra bescherming zonder een glansslaag achter te laten. Verwijdert eventuele glimplekken.

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml flacon Wood Matt Polish

– 250 ml flacon Natural Wood Cleaner

– Microvezeldoek

Tropisch hardhout zoals teak of acacia is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om je houten meubel(en) in topconditie te houden heb je een uitstekende keuze gemaakt met deze Wood Care Kit. Deze set bevat een effectieve reiniger en een beschermingsproduct speciaal voor hardhouten meubelen.

Deze unieke set reinigt, verzorgt en beschermt. Beschermt tropisch hardhout tegen vocht en vuil zonder dat de natuurlijke houtkleur wordt aangetast.

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml flacon Wood Teakfix

– 250 ml flacon Natural Wood Cleaner

– Microvezeldoek

Hout is een echt natuurproduct met een mooie authentieke uitstraling. Om je houten meubel(en) in topconditie te houden heb je een uitstekende keuze gemaakt met deze Wood Care Kit. Deze set bevat een effectieve reiniger, een beschermingsproduct en een verzorgingsproduct speciaal voor alle onbehandelde houten meubelen.

De verzorgingsset bevat:

– 250 ml Natural Wood Sealer
– 250 ml Wood Power Cleaner
– 250 ml Wood Matt Polish
– 3 x Microvezeldoek
– Schuurspons