decoraties-woon-en-slaap.png

Styling-afspraak

Wilt u tijdens uw zoektocht naar meubelen graag persoonlijk worden geholpen door één van onze stylistes? Vraag dan nu volledig vrijblijvende styling-afspraak aan via het onderstaande contactformulier. Onze stylistes adviseren u graag!

Decoratie in Enschede en Almelo

Bij WOON & SLAAP vind je de leukste woonaccessoires om je huis helemaal aan te kleden. De accessoires geven je woonkamer juist die finishing touch die het zo sfeervol maakt. Er zijn ontelbare veel verschillende decoratie-items te vinden. Van vaasjes tot spiegels en van klokken tot karpetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is bij Woon&Slaap te vinden. Om je de mooiste en meest unieke accessoires te kunnen leveren, hebben wij veel verschillende leveranciers. Wij zijn onder andere de trotse dealer van PTMD collection, By-boo, Kolony, Mars&More en nog veel meer andere gave trendy merken. Neem gerust een kijkje op een van hun websites om inspiratie op te doen. Door de verschillende leveranciers kunnen wij je van accessoires voorzien in elke gewenste stijl.:

  • Landelijke decoratie
  • Moderne decoratie
  • industrieele decoratie
  • Scandinavische decoratie

Voor de ultieme sfeerbeleving en mogelijkheden tot afstylen bent u van harte welkom in een van onze vestigingen in Enschede of Almelo, hier hebben wij prachtige stijlkamers ingericht. Mocht je een specifiek item op het web of elders gezien hebben, schroom je niet om aan één van onze adviseurs te vragen naar dit item, in de meeste gevallen kunnen wij het item voor u bestellen.

www.enschede.happyathome.nl
www.marsmore.nl
www.by-boo.com
www.kolony-webshop.nl
www.ptmd.nl

VANAF € 19,95
PTMD NIEUW
VANAF € 9,95
VANAF € 6,95

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!

Woon en Slaap Almelo

Bezoek nu onze sfeervolle woonwinkel aan de Woonboulevard 28 in Almelo en laat je inspireren.

Woon en Slaap Enschede

Bezoek onze woonwinkel aan het Schuttersveld 20 op het Woonplein in Enschede.

Gratis 3D Interieur advies

Maak een afspraak voor gratis 3D interieur advies.
Maak een afspraak