website-header-logo

Hartelijk dank voor uw aanmelding!
U bent nu enkele momenten verwijderd van uw droominterieur!

Onze stylisten werken graag samen met u, uw woonwensen uit.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

GRATIS STYLING EN INTERIEUR ADVIES
WOON & SLAAP heeft de beschikking over zeer bekwame stylisten en adviseurs, die u graag helpen om uw woonwensen te realiseren. Met een gedegen kennis voor een kwalitatief hoogstaande, luxe en persoonlijke uitstraling van uw interieur.

BELANGRIJK ADVIES VOOR UW AANKOOP
Omdat kleuren een belangrijke rol spelen in ons interieur en een duidelijke, ruimtelijke, onderscheppende functie hebben, is het van belang om daarin de juiste keuzes en afstemming te maken. Veel van “onze” consumenten hebben dan ook de vraag: “Hoe moet ik met kleur omgaan in mijn interieur?” Het antwoord daarop is veelal persoonlijk en dus lastig. Om u een stukje op weg te helpen geven wij u alvast wat tips en voor meer informatie kunt u altijd een afspraak maken.
Immers: iedereen wil een sfeervol thuis, een thuis wat bij hem of haar past en waar u zich lekker voelt.

Wilt u ook een prachtig interieur? We helpen u graag!

Wij zijn super blij met onze nieuwe en prachtige meubelen van Woon en Slaap Almelo. We hebben heel goed advies gekregen. En zijn super fijn geholpen in de winkel. Wij kunnen iedereen aanbevelen om eerst eens bij Woon en Slaap een kijkje te nemen want hier slaag je zeker voor een mooi interieur in jouw huis. Malon super bedankt 😊

Monique Raamsman

Bij woon en slaap hebben we een afspraak gemaakt voor interieur/stylingadvies. Aan de hand van onze wensen werd er een soort moodboard samengesteld met kleuren en materialen. Afgelopen week zijn onze meubels geleverd en aankomende week komen ze langs om alles af te stylen met accessoires. Tot nu toe een hele goede ervaring dus met Woon en Slaap!

Marina Nobar-Ridderhof

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!