Vrijblijvend 3D Interieur advies – Almelo & Enschede

Wilt u graag uw woonkamer opfrissen? Bent u misschien toe aan wat nieuws in huis? Of zoekt u meubels voor uw nieuwbouw woning? Laat dan nu een gratis 3D interieur ontwerp maken bij Woon en Slaap in Enschede of Almelo.
Samen met onze interieur expert bespreken we uw woonwensen, maken we een moodboard en schetsen we uw situatie in onze 3D software.

Is het niet geweldig dat u eerst kunt kijken of de door u uitgezochte meubels passen bij het interieur en voldoen aan uw sfeerwensen, voordat u ze daadwerkelijk in de kamer plaatst? Naast het bepalen van de sfeer kunnen wij u ook helpen met de praktische vraagstukken:

  • Past deze eettafel wel in de keuken?
  • Vult de bank de woonkamer wel genoeg op?
  • Past de uitgezochte tafel qua kleur wel mooi bij de rest van mijn interieur?

Dit zijn allemaal vragen waar onze stylisten samen met u graag antwoord op geven. Onder het genot van een kop koffie realiseren wij voor u de perfecte indeling van uw huis-, slaap- of woonkamer. Dit doen we aan de hand van een moodboard, het maken van een sfeerimpressie en het maken van een 3d ontwerp.

Uiteraard is deze dienst geheel gratis, maak dus snel een afspraak via het contactformulier. Na het invullen van het contactformulier nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen met onze stylistes. De afspraak zal ongeveer twee uur duren. Wij zijn u graag op onze locatie in Enschede of Almelo.

IMG_7296.jpg

Onze specialisten staan voor u klaar

Onze stylistes hebben al honderden mensen mogen helpen met het realiseren van hun woon en slaap wensen en dat doen zij met veel plezier. Via het contactformulier maakt u een persoonlijke afspraak met één van onze stylistes. Wij willen namelijk graag zeker weten dat iemand uitgebreid de tijd voor u heeft. Uiteraard kunt u bij ons ook altijd spontaan langskomen. Neus rustig rond in onze winkel, bekijk welke mogelijkheden wij allemaal aanbieden, zodat we daarna gezamenlijk uw woonwensen kunnen realiseren.

Maak nu een afspraak