slapen-woon-en-slaap-1-e1524148357226.png

Styling-afspraak

Wilt u tijdens uw zoektocht naar meubelen graag persoonlijk worden geholpen door één van onze stylistes? Vraag dan nu volledig vrijblijvende styling-afspraak aan via het onderstaande contactformulier. Onze stylistes adviseren u graag!

Boxspring in Enschede & Almelo

Een comfortabele nachtrust zorgt voor een energieke dag. Onze boxsprings bieden het comfort waar u naar opzoek bent. Technisch gezien is een boxspring comfortabeler dan een ledikant of een bedbodem met matras, omdat het uit meerdere lagen bestaat met ieder hun eigen functie. Een boxspring bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een boxspring
  • Een matras
  • Een topper
  • Een hoofdbord
  • Een voetbord

Een betere benaming voor een boxspring zou dan eigenlijk ook boxspringcombinatie zijn, omdat de boxspring zelf een onderdeel van het gehele slaapsysteem is. Daarnaast kan het zijn dat je het uiterlijk van een boxspring stukken mooier vindt dan dat van een ‘gewoon’ bed. Een boxspring heeft verschillende gestoffeerde onderdelen die al snel een luxe uitstraling aan je slaapkamer geven. Je haalt op deze manier de luxe van een chic hotel in huis. We geven hierboven al heel veel informatie over onze boxsprings, heel begrijpelijk dat u daar niet alleen uitkomt. Laat je door een van onze adviseurs in Enschede of Almelo informeren om tot een perfect bed te komen, waardoor u heerlijk uitgerust de nieuwe dag kan beginnen.

Neem gerust eens een kijkje op een van de websites van onze leveranciers:

www.cinderellaboxsprings.nl
www.businessclassboxsprings.nl

VANAF € 2.145,-
VANAF € 2.549,-
VANAF € 1.945,-
VANAF € 2.589,-
VANAF € 1.945,-

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!

Woon en Slaap Almelo

Bezoek nu onze sfeervolle woonwinkel aan de Woonboulevard 28 in Almelo en laat je inspireren.

Woon en Slaap Enschede

Bezoek onze woonwinkel aan het Schuttersveld 20 op het Woonplein in Enschede.

Gratis 3D Interieur advies

Maak een afspraak voor gratis 3D interieur advies.
Maak een afspraak