Project Description

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Aniek Bekhuis en ik ben sinds februari 2017 met veel plezier aan het werk bij Woon & Slaap.

Eigenlijk kan ik er heel kort over zijn maar interieur werkt voor mij verslavend! Ik heb zelf een zwak voor industrieel design, landelijk robuust, tweedehands vondsten en olifanten in alle soorten en maten, ben gefascineerd door binnenkijkers, de mooiste woonaccessoires en handige DIY (Do It Yourself).

Niets is voor mij dan ook mooier om mijn enthousiasme over te brengen op andere mensen.. Want naast dat ik zelf een zwak heb voor industrieel en de hele bups, kan ik me goed inleven in eigenlijk alle mogelijke woonstylen.

Als je me zoekt bij Woon & Slaap kun je me vinden in onze vestiging te Almelo, hier voer ik met veel passie mijn taak als interieuradviseur uit! Sinds kort plaats ik op onze website een blog met allerlei handige interieurtips en weetjes. Oo, en als je je afvraagt wie je platgooit met berichten op Facebook en Instagram: That’s me! Tot snel in een van onze winkels!

Word ook een tevreden klant van WOON & SLAAP Stijlvol Leefplezier

Wij tonen aan dat ultiem Woon & Slaap comfort betaalbaar is!