Elke dag een broodje van de kampioenen

Fans van FC Twente smullen al jaren van het beroemde broodje beenham. Maar waarom wachten op een thuiswedstrijd? Délifrance op het Woonplein in Enschede (ingang Woon & Slaap) heeft de oplossing door dit broodje ook in het assortiment op te nemen met de beenham van slagerij Peters die ook ambachtelijk wordt geproduceerd voor FC Twente. Marsha Otter van Délifrance weet het zeker: ”Net als onder meer het broodje kip wordt het FC Twente-broodje beenham enorm populair.” Omdat Twente kampioen is, wordt het broodje beenham tot en met 12 juni voor 3,25 in plaats van 5,95 euro verkocht.

Meest recente berichten

Recente reacties

  Archief

  Categorieën

  Meta

  Recent Tweets

  Meest recente berichten

  Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

  Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!