De toptip van stylist Britt: ‘Laat je verder inspireren’

Britt is stylist bij Woon & Slaap Almelo en Enschede. In deze column geeft ze tips voor het interieur.

In totaal heb ik in elf afleveringen van deze rubriek allerhande tips gegeven die kunnen helpen bij de inrichting van je interieur. Dat was leuk om te doen.

Ik heb het over ton sur ton gehad, over geuren en over kleuren en hun karakters. Maar ook heb ik een lichtje laten schijnen over bloemen en planten, raambekleding, sfeerverlichting, vloerkleden, het ruimtelijk effect en over de verschillende stylen waaruit je bij de inrichting kunt kiezen.

Op het eind van de serie heb ik de nieuwe trends voor 2019 nog even aangestipt. Daarbij ging het met name over de revival van velvet en de velourse stoffen en over het aanbrengen van gouden details binnen het interieur om wat meer glamour binnen de muren te krijgen.

Al die tips heb ik gegeven ter inspiratie.

Mijn laatste tip is dan ook om met een open mind naar een mooie woonwinkel te gaan en je daar verder te laten inspireren door de verschillende stijlen. Laat je inspireren. Er is zó veel moois waar je uit kunt kiezen! En deskundige informatie krijg je er gratis bij. We helpen je graag!

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!