De toptip van stylist Britt: ‘Neem vloerkleden’

Britt is stylist bij Woon & Slaap Almelo en Enschede. In deze column geeft ze tips voor het interieur.

Om een mooi woonplekje helemaal af te maken is een vloerkleed ook anno 2019 nog steeds geschikt. Vloerkleden zijn er al heel lang, maar met al die verschillende structuren, kleuren, motieven en maten blijven ze interessant. Een vloerkleed maakt het plaatje gewoon af, zou je kunnen zeggen.

De laatste tijd zien we dat ronde vloerkleden met een opmars bezig zijn. Ook een rond vloerkleed kan een ruimte optisch groter laten lijken. Dat is per ruimte verschillend en het ligt er aan waar je het kleed neerlegt.

Met vloerkleden is er voor ieder is er wat wils. Het gaat van hoogpolige tapijten tot vintage karpetten. De kleuren en motieven zijn eindeloos. Het karpet kun je in dezelfde tinten combineren met het interieur, maar ook kun je kiezen voor een contrast: een kleed met een uitgesproken kleur met daarbij accessoires in dezelfde kleur gecombineerd.

Wil je een warme sfeer creëren, kies dan voor hoogpolig. Mag het wat speelser en luchtiger, dan zijn vintage kleden de perfecte eyecatcher.

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!