De toptip van stylist Britt: ‘Geuren in het interieur’

Britt is stylist bij Woon & Slaap in Almelo en Enschede. Deze week vertelt ze over geuren.

Uiteraard spelen kleuren een rol bij de inrichting van een woning, maar ook geuren kunnen iets toevoegen binnen het interieur. En dan gaat het niet zozeer om de uitstraling, maar meer om het totale plaatje van de woonbeleving.

De geuren die je toepast binnen het interieur kunnen seizoensgebonden zijn, maar je kunt ze ook aanpassen aan de style die je aan de inrichting hebt gegeven. Heb je bijvoorbeeld voor een industriële look gekozen? Dan past daar een sterke, mannelijke geur heel goed bij. Als je een woonomgeving hebt met een landelijk interieur, dan zou je kunnen denken aan een zachte bloemengeur. De geur past prima binnen het plaatje, zou je kunnen zeggen.

Geuren die aan een bepaald seizoen zijn verbonden kunnen ook wat extra’s geven aan je interieur. Denk hierbij aan frisse, fruitige geuren in het voorjaar.

In de zomer zijn citroengeuren prima te gebruiken als anti-mug.

In het najaar kun je bijvoorbeeld kiezen voor geurkaarsen met een kruidige bosgeur.

Om de dagen in de winter wat aangenamer te maken, zijn er zelfs speciale geuren als dennen en marsepein!

Wij realiseren LEEFPLEZIER en tonen aan dat dit betaalbaar is!

Woon & Slaap, stijlvol leef plezier!